مشاوره حقوقی رایگان - غرامت زایمان

سلام روزتون بخیر
من 13 /7 زایمان کردم و تا اخر شهریور بیمه مشاغل ازاد واریز کردم ولی از اول مهر استخدام آموزش و پرورش شدم و مجددا حکم بنده 10 / 5 زدن و الان بیمه به اداره مون میگه چون یکبار 1/ 7 بیمه ردشده حالا دوباره میخاید از 10/ 5 رد کنید و ایشون خودش بیمه مشاغل آزاد ریخته ما قبول نمیکنیم حالا به من نه حقوق میدن نه بیمه رد میکن میشه لطفا راهنمایی کنید چکارکنم الان مرخصی زایمانم نمیزارن زودتر برگردم سرکارم تا حقوقم واریزبشه آیا میشه برم اون دوماه یعنی مرداد و شهریور را که خودم واریز کردم الان انصراف بزنم تا بیمه قبول کنه غرامت بارداری بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اموزش و پرورش که به نفعشه از تاریخ 7/1 بیمه برای شما واریز کند و حتی به نفع تامین اجتماعی است که دوماه برای خودش اصافه بگیرد و از 5/1 مجددا دریافت کند و شما میتوانید ان دوماه اصافی را مسترد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانیدآن دوماهی که خودتان پرداختیداستردادکنیدمشکل حل میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمه و اداره کار پیگیری کنید