مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک زوج از زوجه

مرد ملکی را در سال 93 فروخت و به
نیت عشق و علاقه و زندگی مشترک(زن و مرد فرقی نمی کند) به قیمت 299
میلیون تومان(تهران) ملک جدیدی
خریده شد به قیمت 423 میلیون ت و در باقیمانده ثمن معامله زوجین با توافق وام مسکن(70 م ت) گرفتند زن
وام گرفت چون شغلش ازاد بود و مرد
ضامن چون کارمند جهت کسر حقوق
و اقساط را زن داده و ازحقوق ضامن هم کسر گردیده....ملک خریداری شده
در مبایعه نامه و محضر به نام زوجه زده شده و زوج به عنوان شاهد گواهی
نموده است
زوجه برای تکمیل ثمن اپارتمان خریداری
شده مبلغ 70 میلیون پرداخت کرده....
حالا از زمانیکه خونه به نام زوجه زده شده قضیه تمکین،جایگاه شوهر و عزت و احترم و معنای زندگی مشترک
همه را زوجه به باد فنا داد
سه دختر بزرگ دارند
راه برگرداندن ملک از زن به پدر چیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه هم مبایعه‌نامه و هم سند رسمی مالکیت به نام زوجه است زوج باید ابتدا اثبات نماید که مالک خانه است و بعد اثبات گردد که خانه را به زوجه هبه کرده است و دادخواست رجوع از هبه را مطرح نماید و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارائه اسناد و مدارک و ثمن های پرداختی می توان ادعای مالکیت کرد اما اثبات آن مشکل است چون دیگر سند به نام زوجه شده است و به راحتی از نامش بر نمی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ثابت شود که هبه بوده تا قابل استرداد باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه قابل پیش بینی نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید مدارک باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کار سختی در پیش دارید ،
چرا که بدوا باید اثبات کنید ملک را هبه کرده اید و سپس درخواست انصراف از هبه نمایید
بهتر است در صورت امکان وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم با توجه به  پاسخ طولانی آن بررسی جزئیات نیاز به گفتگو دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید کلیه اسناد و مدارک سما رویت وبررسی و سپس اظهار نظر شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یا میتوان مبلغ را مسترد نمود و یا در صورتی که بتوان خانه را هبه تلقی نمود بعنوان رجوع از هبه در شرایطی که قابل رجوع باشد ملک را مسترد نمود