مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

با عرض سلام
من حدود 12 سال با یک نفر تو کار برق بصورت شراکت کار اجرایی انجام دادم ،بحث شراکت بدلیل فامیل بودن بصورت لفظی صحبت شده بود ،حالا بعد این مدت ایشون میگن شما هیچ حساب کتابی با من ندارین در صورتی که اینطور نیست،حالا سؤال من اینه که یک خودرو این وسط به نام بنده است،آیا میتونم برای گرفتن حقم از ایشون درخواست توقیف پلاک بدم،و اینکه مدارک ماشین همه دست ایشونه،و در چه صورت اون میتونه بصورت قانونی ماشین رو به من نده، ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اقامه نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید و در صورت صدور حکم قطعی به نفع شما ، در مرحله اجرا درخواست خود را مطرح نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به اینکه خودرو بنام شما است می توانید خودرو را توقیف و از ایشان بگیرید در صورت تمایل حاضرم دادخواست را برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دعوای مناسب در خصوص مطالبه سهم الشرکه طرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند ماشین بنام شماست پس ماشین مال شماست و میتوانید اول با اطهارنامه بعد اگر پس نداد با شکایت خیانت در امانت ازش پس بگیرید و 6 ماه هم بفرستیش زندان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد خودرو امانی و شکوائیه خیانت در امانت را علیه ایشان تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید شما می بایست ابتدا ادعای خود را اثبات کنید و در صورتی که رای صادر شد البته به نفع شما آن مرحله می توانید درخواست خود را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

المثنای مدارک رابگیراظهارنامه تحویل خودرورابده دادخواست توقیف خودروبده شکایت سرقت یاخیانت در امانت هم میتونی بکنی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست فک و تعویض پلاک بدهید و بدوا نیز درخواست صدور دستور موقت توقیف خودرو را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی جهت ثابت کردن اثبات مالکیت خودرو دارید می توانید تقاضای فک پلاک و توقیف خودرو را دهید