مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و خواستن طلاهام

باسلام من 8ماه به دلیل اختلافاتی که با خانواده همسرم و همسرم داشتم خونه پدرم هستم. درخواست مهریه دادم ولی هنوز هیچ جوابی نگرفتم. تمام طلاهایی که زمان مجردی داشتم و بعد از عقد هدیه گرفتم همسرم ازم گرفته چجوری باید ازش پس بگیرم
یه پروندم دارم بدلیل کتک کاری خانواده همسرم اونجام برا طلاهام شکایت کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم البته شوهرم و خانوادش گفتن که ما طلاهاشو به امانت بردیم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه خانواده شوهرتون اقرار کرده باشند که طلاها نزد ما امانت هست میتونید به عنوان دلیل به آن استناد کنید و تقاضای استرداد طلاها رو بکنید . در غیر اینصورت اثبات اینکه طلاها نزد شوهرت یا خانوادشه ، کمی سخته .

یک وکیل

باید طرح دعوی حقوقی استرداد طلا کنید