مشاوره حقوقی رایگان - جدایی

سلام من و همسرم قصد جدایی داریم . من هرچه این مدت کار کردم صرف امورات زندگی و ابادانی باغ نمودم کردم و همسرم می گویند که اموالم را پس نمی دهند و سال اول ازدواج مبلغی معادل یک دانگ خونه همسرم را دادم تا وام نگیرد. الان پس انداز هردوی ما در کارت من است و همسرم می گوید ک همه اش مال من است و اگر دست بزنی ب حساب دیگر اجازه نمی دهم ک کار کنی در صورتی ک من در عقدنامه اجازه کار و تحصیل دارم و طلاهایی ک به من هدیه داده شده چه می شود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال در مبلغ اشاره شده ، شریک هستید و اقدام خودسرانه نمی توانید انجام دهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزییات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما خیلی کلی است نیاز به بررسی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در عقدنامه شرط کرده باشید نمی تواند مانع شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید مستند داشته باشید
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسر شما چنین حقی ندارد و شما می‌توانید مهریه خود را به اجرا بگذاریم و اگر مالی از او سراغ دارید آن را بابت مهریه توقیف کنید در خصوص طلاجات هم کلیه آنها متعلق به شما می توانید هر یک از آنها را بفروشید و یا هر کار دیگری بکنید . فقط تنها در صورتی همسرتان می تواند در خصوص طلا ادعایی مطرح کند که کاغذ خرید به نام خودش باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان نمی توانند اجازه ندهند که شما کار کنید مگر تحت شرایطی که شغل شما منافی شئونات خانوادگی باشد ،
در ضمن پولی که در حساب شماست مال شماست و اگر همسرتان ادعایی دارد بدوا باید ادعایش را ثابت کند ،
گوش به این حرف ها ندهید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در عقدنامه اجازه کار و تحصیل گرفته باشی نمی‌تواند مانع شما گردد طلاهایی که به شما هدیه داده است اگر موجود است متعلق به شماست و میتوانید تحت مالکیت بگیرید مبلغ پس انداز اگر در حسابی که به نام شما هست موجود است ایشان مدرکی دال بر آن ندارندبازهم قانونا متعلق به شماست اوباید ثابت کند آنها را شریک هستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید حضورا تشریف بیارید دفتر ، حدود یک ساعت وقت نیاز دارد تا راهنمایی کنم چکار کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پول موجود در حساب مال شماست، طلاها شرایط خاصی دارد و شما هر وقت اعلام کنید که طلایی وجود نداشته است چطور می‌خواهد اثبات نماید ضمن اینکه خریدن طلا هدیه است و با تلف آن غیر قابل رجوع می شود مساله دارای جزئیات زیادی است که در صورت تمایل اطلاعات بیشتر ارائه کنید تا مشاوره کامل انجام شود