مشاوره حقوقی رایگان - پارگی تاندون انگشت شصت دست چپ و متلاحمه

سلام من در یک درگیری با تیزبر تاندون انگشت شصت دست چپم پاره شد و پزشکی قانونی برام پارگی رباط دست چپ و متلاحمه زده و خواستم بدونم دیه اینا کلا چقدر میشه
ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی با توجه به عمق جراحات تعیین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقدار دیه را پزشکی قانونی می بایست تعیین نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چند درصد دیه در نامه پزشکی قانونی معین شده است ؟!

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دقیقا میزان درصد دیه مشخص شود تا بتوان محاسبه نود و به این صورت چون میزان جرتاحت مشخص نیست نمی توان معلوم نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه را پزشکی قانونی معین می کند و سپس واحد اجرای احکام مربوطه میزان آن را محاسبه می نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دیه متلاحمه سه درصدکل دیه انسان است اگردرصورت باشد اما در مورد شما چون اعضای بدنتان متلاحمه شده نصف می گردد یعنی یک و نیم درصد کل دیه انسان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اعلام نظر پزشکی قانونی دارد