مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن پارکینگ در بلوک های مسکونی

با سلام. ما در یک مجتمع مسکونی با چند بلوک کاملا مجزا که همگی سه طبقه بوده و در یک راستا قرار دارند ساکن هستیم . آیا ما می‌توانیم در قسمت پارکینگ و دقیقا در قسمت جدا شدن بلوکها دیوار کشی کرده و محدوده پارکینگ ها را از هم جدا کنیم؟

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

سلام وقت بخیر
تغییر در شکل و ساختار آپارتمان ها بدون رضایت سایر مالکین مشاعی امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تصرف در قسمتهای مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر محوطه شهرکی است با هماهنگی کل مدیران بلوکها بلی ولی اگر محوطه محصور نیست اجازه شهرداری هم نیاز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا وضعیت بلوک ها و فاصله بین واحدها مشخص شود اگر تجاوز به حریم دیگر همسایگان و مشاعات نباشد منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر با موافقت شهرداری و مصوبه هیات مدیره ساختمان

و ابتدا باید مشخص گردد که آیا پارکینگ ها مشاع میباشد یا پارکینگ اختصاصی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

محوطه مجتمع مسکونی به نظرم مشاع ما بین تمام مالکین است در صورت رضایت تمام مالکین به نظر بلا اشکال است