مشاوره حقوقی رایگان - مجتمع مسکونی

سلام وقت بخیر ما چند وقته به یه مجتمع اومدیم و یه دختر 3 ساله داریم موقع قرارداد راجع به مجتمع کسی چیزی نگفت و دیوارهای داخلی به حدی نازک هست که من حتی وقتی برای قبل خواب دخترم اروم کتاب میخوندم همسایه بغلی محکم میکوبید به دیوار و خیلی راحت صدا میره و میاد. دخترم مشکل یبوست داشت و با اینکارشون چندین بار باعث ترسوندنش شدن و بخاطر تظاههراتهای اخیر خونموون جایی بود. دقیقا وسط تیر اندازی و صدای جیغ و...بود. از روزیکه ما اومدیم هنوز مدیر ساختمون پارکینگ ما رو تحویل نداده و به کس دیگه اجاره داده.و الان هم تعیین کردن 12 شب به بعد نباید حموم و...داشته باشید میخواستم بدونم میتونن این قانون رو بزارن و اب واحدمون رو قطع کنن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا مسالمت آمیز حل کنید اگر نتیجه نداد اظهارنامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی را ندارند.
در خصوص ایجاد سر و صدا باید همه ساکنین رعایت کنند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانند ، تحت عنوان مزاحمت اقام به طرح دعوی نموده و در خصوص پارکینگ اظهارنامه ای برای مدیر ساختمان ارسال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه این امکان وجود ندارد و میتوانید بابت پارکینگ نیز از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قطع کردن آب واحد و یا سایر انشعابات دیگر از جمله برق و گاز فقط و فقط از طریق حکم مراجع قانونی ممکن است و مدیر ساختمان نمی تواند خودسرانه دست به این اقدام بزند. بنابراین شما از این باب می توانید از مدیر ساختمان شکایت کنید. از طرف دیگر با توجه به شرایطی که در مورد دیوارهای نازک خانه عنوان کردید اگر در قرارداد بندی در مورد این موضوع باشد شما می توانید اقدام قانونی بر اساس قرارداد را به انجام برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر حق همچین کاری ندارند
میتوانید بااظهارنامه حق و حقوتان را به اطلاعشان برسانید و بعد دعوای مزاحمت در دادگاه مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است که مسائل مربوط به آپارتمان نشینی بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هیچ کسی حق قطع آب شما را ندارد می‌توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موانع قانونی نیست شما میتوانید از حقوق خود بهره مند شوید واگر کسی مزاحم شد میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر صورتجلسه شده باشد و اکثریت مالکان موافقت نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، مدیر ساختمان می‌تواند قوانینی را برای ساکنین تعیین کند، اما مدیر ساختمان نمی‌تواند آب را قطع کند. در صورت بروز هرگونه مشکل و تخطی از حقوق شما به دادگاه شکایت کنید.