مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و گرفتن کد رهگیری بابت ملک قولنامه

سلام ی واحد آپارتمانی قولنامه گرفتم فروشنده ب بهانه نداشتن کپی سند زمین مدارک رو تحویل بنگاه نامیده و از من خریدار هم مبلغ دریافت کرده می تونن با دریافت کد رهگیری واتحادیه رو هردوشون شکایت کنم و فسخ کنم و مبلغ رو پس بگیرم هنوز هم تا تاریخ تسویه زمان دارم تهدید می‌کنه میگه مبلغ رو نزنی شکایت میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ابتدا باید مشخص گردد که آیا فروشنده مالک ملک بوده است یا خیر
و با توجه به مفاد و شروط مبایعه‌نامه دادخواست مناسب اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید و می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد به درستی تنظیم شده باشد باید طبق قرارداد عمل بشه مگر اینکه حق فسخ در قرارداد داشته باشید یا اینکه حق فسخ طبق قانون برای شما به وجود آمده باشد که در این صورت می توانید معامله را فسخ کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قراردادی که شما تنظیم نموده اید نیاز به بررسی دارد باید مشروع آن مورد بررسی قرار بگیرد