مشاوره حقوقی رایگان - جعل

ایا میتوان شکایت کیفری جعل نسبت به کپی سند کرد در حالی که صاحب سند میگه اصل سند دست فروشنده بود و من خریدار بودم و فروشنده هم فوت کرده اطلاعی از اصل سند کسی نداره ایا میشود نسبت به کپی ادعای جعل کرد و ایا دادگاه میتونه بر اساس کپی حکم جعل صادر کند.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر کپی یک سند اساسا سند نیست که ارزش اثباتی داشته باشد تا بتوان نسبت به آن ادعای جعل نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً دادگاه ها شکایت جعل نسبت به کپی را نمیپذیرند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از کپی استفاده کرده و مرجع قضایی نیز براساس ان کپی قصد صدور حکم به ضرر شما را دارد بلی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای جعل نسبت به کپی سند ممکن نیست.
ارائه کپی در دادگاه نیز مورد قبول نمی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولاً خیر زیرا باید اصل سند باشد تا ادعای جلب در خصوص آن وارد رسیدگی ماهوی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوای جعل وجود خواهد داشت ولی کارشناس خط و امضا نمی تواند از روی کپی سند جعلیت سند را احراز نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه مطابق با رویه مورد پذیرش نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به کپی ادعای جعل پذیرفته نمی‌شود....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا جعل در کپی مصداق ندارد وقابل تشخیص نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادعای جعل نسبت به کپی سند ممکن نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای کارشناسی نیاز به اصل مدرک میباشد