مشاوره حقوقی رایگان - وصول کردن چک های قدیمی

با سلام

من دو فقره چک از کسی به تاریخ سال 1377 دارم که برگشت خورده است. در همان زمان، "گواهی عدم پرداخت" این چک ها را دریافت کردم ولی تا کنون برای وصول آنها شکایتی نکرده ام. با توجه به اینکه مدت زیادی گذشته است و چک ها قدیمی و غیرصیادی هستند، آیا می توانم برای وصول این دو فقره چک شکایت حقوقی طرح کنم؟

با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت حقوقی یا دادخواست حقوقی مطالبه وجه دو فقره چک به اضافه خسارات عدم تادیه آنها از آن زمان لغایت زمان اجرای حکم یا وصول و خسارات دادرسی اعم ازهزینه دادرسی حق الوکاله وکیل هزینه کارشناسی در صورت لزوم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید
ولی خسارت تأخیر تادیه از زمان اقامه دادخواست شامل شما میشود