مشاوره حقوقی رایگان - حق زن

سلام. خونه رو همسرم به نام من زده والان میخواد دوباره پس بگیره
این آقا خیانت هم کرده اونم با دختر خواهرم و ادعای طلاق میکنه
من میتونم خونه رو برای جزئی از مهریم درخواست کنم
درضمن نفقه هم نمیده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منزلی که همسرتان یه شما داده برای شماست و در صورت انتقال قطعی پس گرفتن آن قدری دشوار است و به نوع انتقال بستگی دارد،
در حالت کلی بهتر است جداگانه برای مهریه و سایر حقوق مالی اقدام کنید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید