مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شوهر به خاطر مهریه

سلام بنده اموال شوهرم توقیف نمودم که یک ساختمان دو طبقه نیمه کاره است و مغازه ولی اجرا نگذاشتم ولی ایشان به تازگی ساختمان خود را به برادر به صورت قولنامه و سرقفلی مغازه خود را به شوهر خواهرش به صورت قولنامه نوشتند که تاریخش قبل از تاریخ توقیف است . که دست بنده از بابت مهریه به هیچ جایی بند نباشد آیا با وجود توقیف بودن اموال و شکایت برادر و خواهرشوهر بر علیه بنده که به تازگی انجام دادند برای آزاد شدن اموال که به صورت صوری به اسم خود زده اند برای اینکه رفع توقیف شود و سند را رسمی به نام خود بزنند رای به نفع کی صادر می شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در جلسه شرکت کنید و دفاعیات لازم را انجام دهید بهتر است از یک وکیل کمک بگیرید و دفاعیات لازم را برای شما ارایه کند

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

باسلام ؛
بی شک تصمیم دادگاه وابسته به دفاع شما و طرف مقابل می باشد . ضروری است به یک وکیل مراجعه نمایید تا با بررسی دلایل و مدارک شما و طرف مقابل ، بتواند به درستی شما را راهنمایی نماید . در حال حاضر هر پاسخی به شما از روی حدس و گمان بوده و برای شما راهگشا نخواهد بود ؛ اما احتمال پیروزی شما در پرونده ، کم نیست .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مال توقیف است و امکان نقل و انتقال قانونی وجود ندارد.