مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تمکین از طرف مرد

من از همسرم پیام و صدای ضبط شده دارم که گفته منو نمیخواد نمیذاره برگردم حتی اگه خودم بخوام توهین هم کرده تهمت زده که بچه از اون نیست چندماه پیش که حامله بودم الانم بچه رو داره بزرگ میکنه خودش اگه اینارو بگم میگن که بیارم تو گوشیم نشون بدم درضمن با دختری هم دوست بود ویس هایی که به اون دخترم فرستاده رو هم دارم که بهش اعتراف میکنه زن و بچه داره به اینا اکتفا میکنن که تمکینش صوری هستش و منو واقعانم نمیخواد؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مدارک را باید به دادگاه ارایه دهید و بطور صوری هم شما بگید حاضر به تمکین هستید. برای زندگیتان هم باید فکر اساسی کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امكان استناد به پرينت را داريد و قسمت دوم سوالتون هم بله