مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید و تشکر از وکلای ارجمند.
من زوجه هستم دوسالِ ازدواج کردم, همسرم با یه بیوه رابطه داره. مهریه ام رو گذاشتم اجرا, خونه مشترکمون تو روستا هست و با شهری که منزل پدریم اونجاست 5کیلومتر فاصله داره. همسرم خودش خونه رو ترک کرد و تو منزل مادرش که مجاورِ منزلِ مشترکمونه زندگی میکرد. منم اجبارا رفتم خونه پدرم. دادخواست تمکین داد برگشتم خونه, دادخواستش رد شد, اما من بعدِ برگشت فهمیدم که قصدش اصلا زندگی کردن با من نیست و فقط به قصد ندادنِ نفقه دادخواست تمکین داده, چون با وجودِ اینکه من برگشتم خودش برنگشت خونه و همچنان منزل پدرش وهیچ خرجی نمیده. محکوم به پرداخت نفقه شد!
چون خونه نمیاد منم اجبارا برگشتم خونه پدرم, اما درهفته یکی دو روز در میان میرم دوسه ساعت خونه میمونم دوباره برمیگردم منزل پدر. چون محیط روستاست و کسی آشنایِ من نیس, شاهدی از اونجا ندارم و همه طرفِ همسرمو میگیرن.من مجبورم با آژانس رفت و امد کنم که فاکتور بگیرم. همسرم دوباره دادخواست تمکین داده, خواستم بدونم میتونه منو محکوم کنه؟
و اینکه همسرم و خانوادش خیلی اذیتم میکنن که نرم خونه تا محکوم شم, مثل قطع کردن گازِ خونه تو زمستان, قطع کردن برق در تابستان, ریختن پِهِن جلوی ورودی خونه و سد کردن راهِ من به خونه. صورتجلسه 110 دارم.
و اینکه همسرم خودش بهم گفته که قصد زندگی داره اما با من نه, صداشو ضبط کردم سری پیش دادم دادگاه. آیا اینسری هم ارائه کنم؟
من برای اثبات دروغگویی همسرم مبنی بر صوری بودن دادخواستش, حتی مجبور شدم عزت نفسمو بشکنم و شب ازش بخوام که اجازه بده کنارش بخوابم اما قبول نکرد و من صداشو ضبط کردم. آیا اینو ارائه بدم تاثیری داره؟
ببخشید طولانی شد اما خواهش میکنم راهنماییم کنین لطفا

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید در خانه ای که او تهیه کرده زندگی کنید. درهرحال در دادگاه رسیدگی کننده به موضوع تمکین بگید حاضر به زندگی هستید اما ایشان زندگی را ترک میکند. برا آزار و اذیت باید دلیل و شاهد داشته باشید. مثلا برادرتان یا یکی از محارم دنبال شما باشد تا شهادت بدهد که آنها سوء رفتار دارند. بهرحال همه ادعاهای شما باید ثابت شود وگرنه ارزشی ندارد

پرسشگر :

برای اثبات ریختن پهن جلوی در ورودی عکس دارم و صورتجلسه110 که مامور اومد خودش دید و نوشته همه چیز رو.
و راجع به قطع برق هم صورتجلسه110 دارم.به دردم میخوره این دوتا؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید با دلیل در دادگاه از خود دفاع کنید و اگر میدانید که با شما قصد زندگی را ندارد ادامه ندهید ودنبال طلاق توافقی بروید چون به زور نمی توانید او را مجبور به زندگی کنید .