مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در متن مبایعه نامه

سلام. من چند روز پیش یک مبایعه نامه در بنگاه امضا کردم. حالا که با دقت مطالعه کردم می بینم چند مشکل وجود دارد. یکی اینکه در قسمت شرایط تسلیم مورد معامله هیچ مبلغی در قبال خسارت عدم اجرا قید نشده و صفر نوشته شده. یعنی اگر فروشنده هر کدام از تعهداتش رو انجام ندهد هیچ جریمه به ایشون تعلق نمیگیره.
دوم اینکه در قسمت ثمن معامله مبلغی که برای پرداخت در زمان ثبت سند باید به فروشنده داده شود یک قیمت و در قسمت توضیحات رقم بیشتر نوشته شده.
سوم اینکه ملک الان دست مستاجر هست ولی در مبایعه نامه چیزی در مورد زمان تغییر نام مالک در قرارداد اجاره نوشته نشده.
از اونجایی که هنوز پرداختهایی هست که من باید انجام بدم آیا راهی برای رفع این اشکالات هست یا چون من قرارداد رو مهر و امضا کردم نمیتونم اعتراض کنم؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنگاه مراجعه نمایید و درخواست تصحیح این موارد را در حضور طرفین نماید
و میتوانید به اتحادیه املاک پیگیری نمایید