مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمانی

سلام. اینجانب زمین شمالی به متراژ 230 متر مجوز 950 متر ساخت از شهرداری برای زیر زمین جهت انباری و پارکینگ و 4 طبقه تک واحد مجوز دادند. حال اینجانب از بالکن حیاط خودم 1.30 متر پیشروی به متراژ 15 متر در هر طبقه به جلو داشتم. و دو همسایه بغل مجاور چیزی نگفتن و تنها همسایه جلوی جنوبی من که پشت ساختمان‌ش به حیاط من است و پنجره اون به داخل حیاط من دید داره شکایت و جلوگیری از ادامه کار از شهرداری کرده است ممنونم میشه راه چاره چی میباشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورتی که بر خلاف پروانه ساختمانی ، در بالاکن پیش روی انجام شده باشد موضوع در کمیسیون ماده 100 شهرداری بررسی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مسابقه جواز شما ساخت و ساز کرد های قانونی است اگر بر خلاف آن اقدام کرده باشید می بایست رضایت همسایه و شهرداری را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید رضایت همسایه خود را بگیرید علاوه بر این موضوع شما در کمسیون ماده 100هم قابل پیگیری هست و احتمال حکم به تخریب و جریمه هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نطر من اون حقی نداره، اما بستگی به نطر کارشناس دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین نمایید تا موضوع کارشناسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید منتظر نتیجه رای کمیسیون ماده صد باشید به هر حال شما آگاه هستید که تخلف کرده اید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام، اگر برخلاف مجوز ساخت باشد موضوع از طریق کمیسون ماده 100 شهرداری قابل پیگیری است،

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بابت تخلفات حاصله و پیشروی پرونده شما از طرف کمیسیون ماده 100 شهرداری رسیدگی خواهد شد ابتدا آن حکم به تخریب اضافه ساز و در صورتی که آن حکم اجرا نشود به جریمه نقدی تبدیل خواهد شد شکایت همسایه صرفاً اطلاع رسانی به شهرداری است شما باید در این خصوص مشکل را با شهرداری حل کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر مطابق پروانه ساخت شهرداری نباشد باید چریمه پرداخت کنید و یا براساس کمیسیونهای 90 یا 99 حسب مورد تخریب نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیشروی بدون توجه به پروانه ساختمانی صادره محل ایراد است وباید رضایت همسایه اخذ گردد