مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک ایتا

آیا همسرم بدون اجازه من میتواند پرینت پیامهای من رو تو ایتا بگیره ؟ تا چند ماه قبل امکانش هست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

1- چون همسر شما مالک سیم کارتتون نیست نمی تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد

2- با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشد.

3- اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر نمییتونه مگه اینکه دستور قضایی داشته باشه که اونم سخت قبول میکنن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که دستور مقام قضایی اخذ کند می تواند