مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهمت زدن

با سلام وخسته نباشید،من ساکن ساختمانی بودم وهمسایه من بعد از اینکه من از اونجا اسباب کشی کردم رفتم به من پیامک تهمت زدن میزنه که شما خیانت در امانت کردی و وسیله های من رو بردی،درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره من اصلا ایشون رو خیلی وقته ندیدم و رفت وامدی هم ندارم.آیا امکانش هست با استفاده از این پیامک من ازشون شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم حتی تهدید هم کردا

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر دوست عزیز نهایت بتونید به افترا محکومش هم بکنید اونم با کلی زحمت جزای نقدی در حق دولت پایان مجازاتشه.شما زحمت اثبات جرم و هزینه های رفت و آمد و ..... در پایان به نفع صندوق دولت میشه.البته در این جرم اینطوره و حبس شاملش نمیشه در جرائم دیگه فرق میکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان تهدید به ضرر نفسی و شرفی و توهین و افترا و هتک حیثیت از ایشان شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است این گونه مسائل محترمانه حل و فصل شود