مشاوره حقوقی رایگان - شاهد دروغین ضرب و جرح که اصلا اتفاق نیوفتاده

سلام
یه اقایی رفته ازم شکایت کرده که با من ضرب جرح داشته و من تهدید به قتل کردمش امنیت جانی نداره به فش دادم
و یه شاهد دروغین اورده
الان بنده چیکار کنم ثابت بشه شاهدش دروغین هست

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید بتونید شاهد به شعبه مع فی کنید که در اون ساعت که شاکی میگه در جای دیگه ای حضور داشتید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شاهد رو میشه جرح و تعدیل کرد شما نیاز نیست برای کاری که نکردید مدرک ببرید اینجوری باشه همه مردم باید مدرک ببرند و ثابت کنند بیگناهند.فرض بر ایینه که افراد بیگناهند برای اثبات امر مثبت دلیل لازمه.مثلا فرد نمیتونه شاهد ببره که دزدی نکرده چون اگه دزدی نکرده پس شاهدش شاهد چی بوده؟کار نکرده رو شاهد و مدرک نمیخواد بر نیست قلم عفو کشیده شده.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و نیازی به اثبات از سوی شما نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهادت کذب نزد مقام قضایی جرم است و میتوانید از ان شخص بابت این موضوع شکایت کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اصل بر برائت است و نیازی به اثبات از سوی شما نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات شهادت دروغ روند ماهیتی است و تخصص وکلاست