مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن مهریه

سلام من دو سالی هست که ازدواج کردم... قبل از ازدواج با همسرم راجع به مهریه حرف زدم و قبول کرد که 14 تا بشه ولی در هنگام عقد بنا به شرایط مجبور شدیم که سکه رو 200 عدد کنیم... با این حال همسرم گفت بعد عقد میریم و کمش میکنیم... حالا ما به بعضی دفترخونه ثبت اسناد و حتی به دفتری که عقدمون رو جاری کردیم مراجعه کردیم میگن حتما باید پدر یا مادر باشن که بتونیم این کار رو کنیم... اون جوری که من تو قانون خوندم این عمل اصلا اجباری نیست که حتما پدر باشه و فقط چون میترسن در آینده براشون دردسر نشه امتناع میکنن... لطفا اولا مشخص کنین قانون کار در این زمینه چیه؟ دوما اگه این کار اجباری نیست و دفترخونه خواست که حتما پدر باشه به کجا گزارش کنیم تا باهاشون برخورد بشه؟ سوما وقتی زن من راضی هست و زندگی خودش هست چرا باید کسی دیگه براش تصمیم بگیره؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به دفتر وکیل مراجعه کنید تا وکیل متنی را تنظیم کند

یک وکیل

مسلما دفتر ازدواج بدون مجوز قانونی دست به این کار نمیزند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امکان کسر مهریه اصولا به این طریق که اظهار داشتید امکان پذیر نمیباشد در صورت توافق میتوانید سند بری الذمه شدن خود را از همسرتان در دفترخانه اخذ نمایید .