مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من متولد شهرستان هستم و ازدواج کردم و حدود 2سال هست که خانه خواهر شوهرم در تهران زندگی میکنم ما برای داشتن کد رهگیری یک قرار داد اجاره نامه ثبت کردیم و اجاره نامه به اسم همسرم هستش و کد رهگیری رو داریم و الان یه ماشین از شهرستان خرید کردیم و سند ماشین به اسم من زده شده چون در تهران زندگی میکنیم قصد داریم پلاک تهران رو بگیریم سوال من این هست که چون شناسنامه من محل صدورش شهرستانه میتونم پلاک تهران رو داشته باشم برای ماشینم ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اجاره نامه کد رهگیری دار بنام شوهرت باشه بلی ولی ابتدا باید در سامانه مربوطه ثبت نام کنید تا نماینده پست بیاد تایید کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید برگه ای داشته باشید که نمایانگر این باشد که محل سکونت یا کار یا تحصیل شما انجا است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اگر قرارداد اجاره همرا ه با کد رهگیری داشته باشید