مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدون هماهنگی با مالک

با سلام اینجانب در فروردین87 زمینی به متراژ 200 متر رو بصورت مبایعه نامه در مشاور املاک از شخصی که 1600متر زمین داشت خریدم قرار شد دوسوم پول را اول بدهم و بقیه پول رو بعد از تفکیک و تنظیم سند در محضر بپردازم ولی من مقداری رو هم بیشتر پرداخت کردم و پشت مبایعه نامه ذکر شد در زمان خرید زمین کاربری پارکینگ داشت ولی بعد از 18ماه در طرح تفصیلی بصورت تجاری مسکونی شده حالا مالک اول زمین رو بدون هماهنگی با من فروخته و به من میگوید بیا سود پولت را بدم ولی زمین پولش خیلی بیشتر از اینها میشود و پول ویتامین به من نمیدهد نظرتان من چی کار کنیم برم شکایت کنم در ضمن باید اینم بگم من موقع تنظیم مبایعه نامه از طرف من شاهدی نداشتم فقط پسر و دختر فروشنده به عنوان شاهد امضا کردن و دقیقا هم ذکر نشده زمین در کجا هست فقط اسمی از محل زمین و متراژ برده شده ردیف یا قطعه نداشته خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه بدید

یک وکیل

اگر ملک شما را بدون اجازه فروخته میتوانید شکایت فروش مال غیر کنید. درهرحال باید وکیل بگیرید. در صورت تمایل تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت معلوم نبودن زمین خریداری شده معامله باطل است لیکن بررسی اسنادی میتواند راه گشا باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات مذکور شائبه اقدام غیر قانونی دارد لیکن مستلزم بررسی اسنادی خریدار و فروشنده میباشد