مشاوره حقوقی رایگان - گزینش فرهنگیان

سلام. من سال 97 دانشگاه فرهنگیان با رتبه بالا قبول شدم آخر ترمِ یک من رو خواستن و گفتن بخش حجاب و نماز نمره کم آوردی دوتا کتاب رو بخون و من خوندم قبول شدم الان مهر 1401 باید میرفتم مدرسه و حکمم از آزمایشی به رسمی تبدیل میشد اما نامه زدن که بخاطر مسئله حجاب و نماز حکمم رو رسمی نمیکنند و مدرسه نذاشتن برم حقوقم هم قطع کردن دو مرحله اعتراض کردم هنوز نتیجه ای نداشته در ضمن عکس پروفایلم رو پرینت شده داشتن که پیدایی مو داشتم،لطفا راهنمایی میکنید چه کنم؟ ممکن هست بخاطر این اخراجم کنند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حقوق شما قطع شده یعنی اخراج شدی و باید کتبا به شما ابلاع کنند به هر حال باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید