مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی حکم گواهی سازش

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوال مهمی داشتم خدمتتون من 1 سال پیش حکم عدم سازش رو از دادگاه گرفتم چون از یکسال پیش تا الآن درگیر اعسار و دادخواست تعدیل اقساط مهریه هستم و برای دادخواست تعدیل اقساط مهریه یک ماه بعد دادگاه زمان رسیدگی داده محضر فقط ثبت اولیه انجام دادن دو بچه هم دارم و ازدواج هم کردم حالا بعد از گذشت یکسال از گواهی عدم امکان سازش اون خانم رفته دادخواست اعاده دادرسی رو داده! فکر کنم مدعی شده در جلسات طلاق نبوده من وکیل داشتم بارها دادگاه براش ابلاغ فرستاد به ثنا اما با هدف اذیت کردن من و طولانی کردن زمان نمیومد گرچه برای جلسه دادخواست اعسارم اومد آیا این دادخواستی که داده تاثیر داره؟؟ و من چکار کنم تا حرفی زده باشم منم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام .خیر تاثیری ندارد .مرد هر وقت بخواهدمیتواند همسرش را طلاق دهد و نیازی به دلیل نیست .تلاش ایشان بی فایده است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم