مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بدون امضا شاهدین

2عدد سکه قرض گرفته زندان افتاده اعسار زده آزاد شده تا روز دادگاه ،نوشته هیچ مالی ندارم فرم اعسار بدون امضا شاهدین است آیا اعسار او قبول می شود یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شاهدین امضا ننموده اند ایراد نماید موثر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دعوا رد خواهد شد شما باید دادخواست خود را مسترد نمایید و باید بلافاصله دوباره دادخواست اعسار را به صورت صحیح مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعسار پی رد خواهد شد و بعد از رد اعسار و قطعیت آن مجدد می توانید حکم جلب بگیرید.
اگر مجدد دادخواست اعسار بدهد تا صدور حکم قطعی اعسار در زندان خواهد ماند تا تکلیف پرونده اعسار مشخص شود.