مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اپارتمان

با سلام بنده دو ماه پیش واحدی خریداری کردم ودر قولنامه سندقطعی و پارکینگ قید شده ولی الان با گذشت دو ماه مالک ادعا میکند که چون خلاف کردم پارکینگ نمیتوانم بدهم لطفآ مرا راهنمایی کنید واینکه قولنامه بعد از زدن سند قطعی اعتبار دارد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتوانید همزمان با سند قیمت پارکینک را به نرخ روز از او بگیری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله معتبر است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مبایعه‌نامه معتبر است و فروشنده مکلف است که به شما پارکینگ تسلیم نماید در غیر این صورت فروشنده باید خسارت شما را پرداخت نمایید
و شما باید دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.