مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض قبل از رضایت شاکی

سلام خسته نباشید 7 شاکی دارم رای دادگاه یک سال حبس بوده ک چون سابقه نداشتم شش ماه تخفیف خورده میخواستم بدونم میشه قبل از رضایت شاکی ها اعتراض به رای دادگاه بزنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رضایت شاکی از موارد تخفیف است جلب نمایید، و بران اساس لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مهلت دارید تجدیدنظر خواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.