مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پدر عروس بعد از طلاق

درود بر شما. بنده اخیرا دختری را طلاق دادم. (دلایل زیادی داشتم و اعمال دختر خانم مرا مجبور به این کار کرد). هم اکنون که افراد مختلف از مادرم میپرسند که عروسی پسرت چه موقع است، مادرت به آنها اتفاقاتی که افتاده است را میگوید.
به خاطر همین پدر عروس با پدر بنده تماس گرفته و گفته است که به پسر و همسرت ضرر خواهم رساند (نگفته چه ضرری) و زندگی مان را نابود خواهد کرد.
آیا من میتوانم علیه ایشان دادخواست بدهم و پیگیر باشم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بزرگواردادخواست مربوط به دعاوی حقوقی است موضوع تهدیدجرم می باشدوشمابایدشکواییه تنظیم کنید وازطریق دفاترخدمات قضایی به دادسراارسال کنید همچنین تهدید باید مربوط به ضرر جانی یامالی یاشرافتی باشد باید شاهد وادله ارایه کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم