مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دانشگاه افسری

سلام من یک ترم تو دانشگاه ازاد خوندم و 12 واحد پاس کردم امسال میخام اگه خدا بخاد دانشگاه افسری ثبت نام کنم میتونم با این شرایطم ثبت نام کنم؟
و در ضمن من معافیت کفالت دارم به این مورد هم گیر نمیدن؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر شرایط قانونی که دانشگاه افسری اعم از سن و کسب رتبه امتحانی و ...... رو داشته باشید رفتن شما به دانشگاه آزاد مانع قبولی و رفتن به افسری نیست ولی در دانشگاه آزاد باید انصراف و تسویه هم صورت بگیره که در آتی چالشی نشه براتون

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط ثبت‌نام را مطالعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به معافیت کفالت حساس نیستند و مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اوصولا مانعی ندارد باید شرابط استخدامی را مطالعه نمایید