مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول پیش خانه از طرف صاحب خانه

سلام من مستاجر خانه ای بودم یک ماه پیش از اتمام قرارداد به صاحب خانه گفتم سر ماه خانه را تخلیه میکنم صاحب خانه بعد از اتمام قرارداد مهلت 15 روزه خواست بعد 15 روز صاحب خانه خانه را فروخت و من را با صاحب خانه جدید طرفم کرد صاحب خانه جدید الان 10 روز علافم کرده و پول پیش خانه را نمیده باید الان چیکار کنم از صاحب خانه قبلی شکایت کنم ؟ چون بعد از اتمام قراردادم خونه را فروخته و من تمدید نکرده بودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا خانه را تخلیه نمایید و بعد اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید و بعد تخلیه خانه را تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو مطرح نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هردو بدهید و یا کرایه نده تا خودشون بیان جلو

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس بعد از گذشت مدت زمان تعیین شده خودتان دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست به طرفیت مالک قبلی خود دادخواست بدهی و خسارت خود را مطالبه کنید