مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

امروز 19 بهمن 1401 از لوازم خانگی سراسر ایران با شماره تلفن ....... با نام س.مشاوره باهام تماس گرفتن و ازم در قبال خرید 2 میلیون جنس یه کد قرعه کشی در خودرو رو دادن و گفتن شما جز اون سه نفر هستین و منم گول خوردم ایا میتونم با شماره کارتی که واریز کردم و این شماره تلفن شکایت کنم?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کیفری خیر در حال حاضر این عمل کلاهبردای محسوب نمی‌شود چرا که بعد از این همه اطلاع رسانی در رسانه های جمعی و غیره این کلاهبرداری نیست و صرفا میتونید استرداد وجه را دادخواست حقوقی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید علیه صاحب حسابی که واریز کردید شکایت مطرح کنید