مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام چند روز پیش با خانمم تماس گرفته شده که برنده قرعه کشی خودرو شده است باید مبلغ پنج میلیون ودویست برا کارت سبز خودرو بفرسته خانمم هم بدون تحقیق پولو واریز کرده بعد از چند دقیقه دوباره درخواست سه ملیون وهشتصد کردند که خانمم تو حساب پول نداشته وفقط یک میلیون فرستاده حالا باید چکار کنم که بتونم پولو برگردونم باتشکر از شما

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .دادخواست مطالبه وجه از شخصی ک پول رو به حسابش واریز کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است

و شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از شماره مربوطه و صاحب کارت بانکی مذبور شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با شرح ماوقع و اطلاعاتی که دارد و پرینت واریز شکایت کلاهبرداری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی ثبت شکایت کنید 096380

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع از صاحب شماره کارت شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
شکایت کیفری کلاهبرداری علیه صاحب حساب