مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت ادعای کذب و دریافت خسارت

سلام
من 3 ساله مستاجر هستم صاحب خانه ما دو خواهر هستند یکی 2 و دیگری مالک 4 دانگ
چند وقت پیش آقایی ک نمیشناختم در خونه آمد و ادعای مالکیت و درخواست تخلیه داشت
بنده طی 2 جلسه ب ایشان گفتم ک من شمارونمیشناسم شما بامالک قبلی دربنگاه قرار بگذارید اگر تایید شد ک شما مالک هستید چشم اما ایشون ب جای اینکار از من شکایت کردند برای تصرف منزل و من نمیدونستم چی گقتن توی پرونده اما توی حکم آمده ک ایشون با ارائه شاهد ادعا کردن ک خونه رو ب صورت شفاهی و بدون قولنامه ب من اجاره دادن درخواست ایشون رد شد در حل اختلاف ب جهت مغایرت با شواهد و اجاره نامه هایی ک دست من بود منتها ایشون دوباره شکایت کردند در دادگاه حقوقی برای تصرف مال غیر
منتها نکته اش اینه ک بعدها فهمیدم ایشون پسر یکی از مالکین هست و از مادرشون وکالت داشته و بدون اطلاع مادر 2 دانگ رو ب خودش انتقال داده و هم اکنون مادر ایشون از ایشون برای خیانت در امانت شکایت کرده
حالا با توجه ب شکایت مادرشون از ایشون و رد ادعاهای ایشون در پرونده قبلی و ارائه شاهد دروغی سوال من اینه ک من میتونم خسارت وقت هایی که ب خاطر شکایت ایشون از کار زدم (کارگر هستم) و اومدم به دادسرا و هزینه کردم برای مدارک و تشکیل پرونده و‌ حمل و نقل و... رو بگیرم و برای ادعای اجاره کذب شون از ایشون شکایت کنم؟ در واقع دو تا درخواست یکی خسارت یکی ادعای کذب ایشون
ناگفته نمانه من از مکالمه با ایشون فیلم دارم و توی فیلم مشخصه ک من بهشون میگم شما مالکیت و اثبات کنید خالی میکنم و پیام هاشون هم هست
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً به ادعای این چنینی و تفویت منافع حاصل از کار شما مبلغ بابت خسارت عدم کار به شما پرداخت نمی شود