مشاوره حقوقی رایگان - عدول از گذشت و اسقاط ادعا

کارگری بعد از قطع رابطه کاری در دفتر اسناد رسمی ضمن اقرار به دریافت تمامی حقوقات قانونی خود اعلام مینماید ؛ بطور منجز و بدون قید و شرط از هر گونه شکایت و ادعایی علیه شرکت ..... گذشت و صرفنظر نمود ؛ و هرگونه ادعا – اعتراض و شکایت را در مراجع اداره کار از خود سلب و ساقط گردانید .
حال بعداً آن کارگر شاکی شده : آیا با توجه به رای وحدت رویه دیوان 17-20 مورخ 21/1/97 که بایستی تسویه حساب منضم به ریز پرداختیها باشد آیا شکایت کارگر مسموع است ؟ و یا اینکه با توجه به اقرار ثبتی منجز و بدون قید و شرط مبنی بر گذشت و صرفنظر و اسقاط ادعا و شکایت ؛ مردود میباشد با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صرف اقرارنامه رسمی کفایت نمیکند و باید تمام مدارک مبنی بر پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر را ارائه نمایید