مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

سلام بنده دو ماه پیش تصادف کردم همه مدارک هم کامل دارم با موتور خودم واژگون شدم ولی به خاطر شکستگی پا تو این دوماه نتونستم به بیمه برم و اعلام خسارت کنم اگر بعد از دو ماه مراجعه کنم به بیمه دانا کارم میشه واسه دریافت دیه ایراد نمیگیرن که چرا دور کردم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ابتداء حادثه را به بیمه اطلاع دهید سپس با تشکیل پرونده در مراجع قضائی موضوع تصادف را احراز وبرابر دادنامه صادره که پس از طی فرایند کامل در مرجع قضائی وبا استناد به نظریه پزشکی قانونی که میزان خسارت های بدنی را مشخص می نماید قادر خواهید بود دیه را دریافت کنید. موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم