مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

باسلام ، همسرم خودروی بنده را به غیر معامله کرده و من مجبور شدم از هر دو دادخواست فضولی در معامله را به دادگاه بدهم و درنتیجه رای به نفع من تمام شد مجدداً دادخواست تقاضای استرداد خودرو و صدور قرار تامین خواسته و مطالبه اجرت المثل و هزینه دادرسی و خسارت قانونی و خسارت تاخیر و تادیه و هزینه کارشناسی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را از دادگاه خواستم و در روز دادگاه به علت تاخیر در وقت تعیین شده برای حضور شاهد دادگاه رای را به این صورت صادر کرده،دادگاه توجهاً به دلیل اثباتی خواهان و اظهارات ایشان بشرح منعکس در دادخواست و صورت مجلس دادگاه و عجز نامبرده از تعرفه و حضور گواهان با ملاحظات دفاعیات خوانده؛ در مجموع ادعای خواهان را بلادلیل تلقی و ناصحیح تشخیص داده با استناد به ماده 504 و 506 قانون آیین دادرسی مدنی حکم به بطلان ادعای ایشان و بیحقی وی صادر و اعلام می نماید سوال اول. آیا رآی صادره بابت فضولی که سه ماه از آن گذشته و در این سه ماه اعتراض نشده آیا امکان تجدید نظر در آن رای می باشد یا خیر ؛ سوال دوم. این رآی آخر که بابت استرداد و... و اعسار صادر گردیده معنی آن رای چیست آیا منظور قاضی فقط رد اعسار می باشد یا تمامی خواسته هایم در دادخواست را رد کرده سوال سوم: آیا نرفتنم به دادگاه بابت رای آخر که بابت استرداد و... و اعسار که چهارماه از آن گذشته برایم از نظر قانون مشکلی ایجاد می کند با تشکر از استادان گرامی موفق و پیروز باشید.

پاسخ ها :

یک وکیل

پاسخ سوال اول) خیر علی الاصول بعد از صدور رای بدوی و گذشتن مواعد اعتراض رای قطعی میگردد پسخ سوال دوم) با توجه به مواد قانونی نامبرده در رای اعسار شما رد گردیده است پاسخ سوال سوم) خواهان برای جلوگیری از تضییع حقش باید شخصا در دادگاه حضور داشته و یا پرونده خود را بوکیل بسپارد. بهتر است به شعبه مراجعه نمایید و از روند پرونده مطلع گردید تا چنانچه اقدامی از جهت پرداخت هزینه دادرسی و... لازم باشد انجام دهید

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام 1 مهلت اعتراض 20روز از تاریخ ابلاغ است . بنابراین باید ببینید کی رای ابلاغ شده اگر از تاریخ ابلاغ 20 روز گذشته باشه قطعیه و قابل تجدید نظر نیست 2 فقط اعسارتان رد شده میتوانید هزینه دادرسی را بپردازید و ادامه دهید 3 نه فقط ممکنه مجبور باشید مجدد دادخواست بدید البته با پرداخت هزینه دادرسی