مشاوره حقوقی رایگان - مصادیق جرم مالخری

سلام بنده مغازه ضایعات فروشی دارم چندی پیش یک نفر برای اینجانب طی 2 مرحله حدود 850کیلو آهن ضایعاتی فروخت وباتوجه به اینکه وی در معدن بعنوان راننده مشغول به کار بود برایم نگفت که آهن فرخته شده را از معدن دزدیده و فقط اعلام نموده که از معدن آوردم اخیرا وی به جرم سرقت دستگیر شده و اینجانب را نیز بعنوان مالخر معرفی نموده و در دادسرا اینجانب را به مدت3 شبانه روز به زندان معرفی نمودند حال با توجه به موارد اعلامی چگونه می توانم از خود دفاع نمایم لازم بذکر است مقدار310 کیلو از آهن خریداری شده را عودت دادم با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهاز نظر دقیقی به توان کرد