مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

شوهرم چند ماه فوت کرده بچه یکساله دارم مادر شوهرم چهار سال با پدرشوهر بدون صیغه و عقد کنار هم زندگی میکنند زنش وضعش خرابه.شکایت کرده که میخاد پسرمو ببینه قاضی میگ خلافکارم باشه حق ملاقات داره مادرشوهرم تهدید کرده کاری میکنه بچم عین پدرش خودشو بکشه چیکار کنم اون صلاحیت دیدار نداره؟ ایا سرپرستی بچمو از پدربزرگش بگیرم میتونم نزارم مادرشوهرم بچه رو نبینه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با استناد به مدارک و مستندات خود دال بر عدم صلاحدید نسبت به ملاقات با مادربزرگ اقدام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام هیچ کسی نمی تواند جلوی ملاقات فرزند را بگیرد اما اگر برای ملاقات برای فرزند وجود داشته باشد دادگاه محترم تصمیم مقتضی می‌گیرد و جای ملاقات را تعیین می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دادخواست ملاقات فرزند داد می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.