مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
من مچ پام شرکت دچار حادثه شد و شکست میخواستم بدونم از طریق بیمه مدنی که شرکت میشه دیه گرفت و تقریبا چند درصد میشه اینم میدونم که باید پزشک قانونی درصد تعیین کنه ولی حدودی میخواستم بدونم در ضمن مچ پامو پیچ گذاشتن تا یکسال باید بمونه

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام پس از تکمیل فرایند درمان بنحو کامل ودریافت نظریه پزشکی قانونی با توجه به نحوه ترمیم ومیزان بهبودی عضوی که دچار آسیب گردیده است میزان دیه تعین می گردد که حداقل آن حدودمبلغ هشت میلیون وحد اکثر ان حدودامبلغ سی ودومیلیون تومان خواهد بود پیچ کذاشتن در مچ پا تائثیری در میزان دیه ندارد وتنها ابزاری است برای درمان آنچه نتیجه تعیین دیه است نحوه ومیزان بهبودی عضو است. موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم