مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری آپارتمان به مادر

با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان که برای مشکلات مردم وقت میگذارید واقعا خدا خیرتون بده
بنده در شرف طلاق هستم
دوتا امتیاز مسکن دارم که هیچ برگه واگذاری ندارن میخوام واگذار کنم به مادرم از چه طریقی باید واگذار کنم که بعدا در دادگاه صوری بودن اون ثابت نشه منظورم اینه از طریق مبایعه نامه عادی اعتبار داره؟
سوال دومم یک آپارتمان دارم اونم به صورت قولنامه ای کدرهگیری دار خریدم اونم میخوام واگذار کنم به مادرم آیا میتونم از طریق مبایعنامه عادی واگذار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
بله اعتبارداره
جواب سوال دوم هم بله هست میتونین بصورت عادی انتقال بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می‌توانید از طریق صلح نامه رسمی و یا صلح نامه عادی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان مطالبه مهریه انتقال داده باشید به عنوان مهریه نمی تواند مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد امتیاز مسکن ، مبایعه‌نامه همراه با کد رهگیری تنظیم نمایید
و در مورد آپارتمان اگر سند عادی دارد باید مبایعه‌نامه همراه با کد رهگیری تنظیم نمایید