مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول جنس

من مغازه لباس فروشی دارم برج 2سال جاری به یک نفر داخل محل لباس فروختم نزدیک به 40میلیون اوایل بول یارانه رو میداد بعد به بهانه های مختلف نداد و من برام مشکل بیش اومده بود به دونفر بدهکاربودم این خانم یه چند بار با طلبکارهای من صحبت کرد و چند روز وقت گرفت و یک روز منو مجبور کرد که دفتر را خط بزنم و بنویسم تسویه شد و بهم گفت تو خط بزن ولی من کم کم این بدهی رو باهات تسویه می کنم الان بعد دوماه بهش میگم حساب مغازه رو تسویه کن میگه من باتو توافق کردم بابت زنگ هایی که زدم بدهی ام باید صفر میشد من به تو بدهکارنیستم
الان من باید چکارکنم تا طلبم را وصول کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام اگر مدارکی مبنی بر فروش کالا به نامبرده دارید ، می بایست دادخواست مطالبه وجه به دادگاه تقدیم نمایید . دادخواست می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارائه شود . |