مشاوره حقوقی رایگان - درباره تعویض سیلندر خودرو فروخته شده

من ماشین و به نمایشگاه فروختم و این نمایشگاه چون ماشین از لحاظ فنی مشکل داشت در همان زمان 5 میلیون زیر قیمت بابت تعمیرات از من خریدن نمایشگاه ماشین و به شخص دیگر فروخته و حالا بعد از گذشته 1 ماه با من تماس گرفتن که شما باید هزینه تعمیر و خرید سیلندر ماشین و بپردازی در غیر این صورت من شکایت میکنم خواستم ببینم در این مورد چه اتفاقی برای من میفته.ربا تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع تابع قرار دادی است که فی مابین خودتان تنظیم نموده اید بفرض در صورتی که شرطی قائل شده اید درصورتی که بعد ازمدت چند روز خریدار حق دارد درهرصورت نسبت به خرابی خودرو به فروشنده مراجعه ومطالبه خسارت کند خریدار حق خواهد داشت در غیر اینصورت حق مراجعه بشما را ندارد ودرصورت مطالبه خسارت مورد اعتنای محاکم قضائی قرار نخواهد گرفت . موفق باشید