مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام و عرض ادب
سه هفته پیش توسط همسرم با مشت و لگد و خفه کردن مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که پزشکی قانونی کبودی صورت پارگی لب ها و شکستگی مهره 12 رو برای من ثبت کردن
پزشکی قانونی در نامه ی خود اصابت جسم سخت به ستون فقرات درج کرده . روز همین اتفاق، با تماس گرفتن به 110 و 115 ، با اورژانس منتقل به بیمارستان شدم و به دلیل اسیب کمرم بعد از بیمارستان به منزل مادرم اومدم و به منزل برنگشتم.همسرم با مراجعه به کلانتری و اقوام با اظهار اینکه خودزنی کرده و از پله ها خودشو پرت کرده اتفاق اون‌روز رو منکر میشه.
هفته ی ایندش اظهار نامه ی عدم تمکین برام اومده و برای بردن وسایل شخصی حتی طبق تاریخ اظهاریه به منزل مراجعه کردم که ایشون کلید رو عوض کرده بودن !!!! و توسط پلیس صورت جلسه شد
سوال اولم اینه که
1: ایا اصابت جسم سخت به ستون فقرات که پزشک تایید کرده با افتادن از پله متفاوت هست یا خیر ؟ افتادن از پله جور دیگه ای ثبت میشه ؟
2: عدم تمکین گرفتن ایشون با نامه پزشک قانونی و عدم امنیت جانی من و کلید عوض کردن ایشون در زمان دعوت ایشان برای بازگشت بنده به منزل به نتیجه میرسه یا نه ؟
3: ایا با این آسیبی که بهم رسیده میتونم درخواست طلاق بدم و نتیجه بگیرم؟

پاسخ ها :

ضرب و جرح توسط همسر طلاق به دلیل ضرب و جرح تمکین طلاق ضرب و جرح