مشاوره حقوقی رایگان - قضایی

سلام من 30.000.000 چک برگشتی دارم امروز پلیس ماشینمو خوابوند توقیف پارکینگی داری من باید چه طوری ماشین و آزاد کنم، می تونم اعسار بزنم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که توقیف خودروی شما در قالب تامین خواسته باشد باید وجه لازم را در اجرای احکام تودیع وخودرا را آزاد کنید اما درصورتی که محکومیت شما نسبت به پرداخت مبلغ قطعی شده است قبل از گذشت یکماه از تاریخ ابلاغ دادنامه سریعا اقدام به تقدیم دادخواست اعسار از محکوم به از طریق دفاتر خدمات قضائی انجام دهید . موفق باشید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ماشین جز مستتنیات دین محسوب نمیشه مگر اینکه وسیله امرار معاش باشه.اگر حکم اولیه قابل اعتراضه اعتراض و در صورت قطعیت دادخواست اعسار بدین،در هر حال اعتراض به توقیف ضرری نداره