مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام بنده دچاراسیب دیدگی درحین کارشده لگن وکمرم شکست ولی پزشکان بدون عمل و استراحت مطلق فرمودند که بهبود پیدا میکنم کارگزار بیمه ... از من خواست بدون شکایت توافق دیه را میدهند تا الان که 4ماه شده جواب سربالا میدهد و می‌گوید خبرمبکنم برای ادامه مراحل بیمه بنظرشما وکلا محترم چه کاری کنم آیا شکایت کنم یا توافقی پیش بروم ؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و با حکم دادگاه و طبق نظر پزشکی قانونی دیه را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید تا تمامی حق و حقوق شما رعایت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما شکایت کنید و نظر پزشکی قانونی بعلاوه نظر بازرس کار را اخد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید دادخواست مطالبه خسارت دهید ابتدا باید نظریه پزشکی قانونی را ضمیمه دادخواست نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما شکایت خود را ادامه دهید اگر پرداخت شد زودتر از جانب ایشان کنسل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است توافق نمایید
امکان طرح دعوا وجود دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
شکایت کیفری تحت عنوان حادثه حین انجام کار مطرح کنید به کارشناسی ارجاع می شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با جلب نظر پزشکی قانونی شکایت نمایید بهتر است �وق خود را به طور قانونی دریافت می‌کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

حتما پرونده تشکیل بدهید حتی اگه منجر به توافق شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود که اقدام به شکایت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کنید. هر وقت حق و حقوق شما را پرداخت کرد رضایت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیمه در پرداخت خسارت شما تعلل مینماید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت کنید تا پزشکی قانونی میزان دیه شما را تعیین نماید

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

اگر گزارش حادثه حین کار را دارید، بهتر است از طریق قانونی و طرح شکایت پیش بروید، چراکه دیه به نرخ روز به شما تعلق میگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بخواهید توافقی پیش بروید احتمالا مبلغی کمتر از دیه ای که مستحق آن هستید به شما تعلق میگیرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

در اداره کار و دادسرا شکایت کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود تقاضای مطالبه دیه نمایید