مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و درخواست خسارت

سلام و خداقوت. من در جاده داشتم میرفتم نزدیک به فلکه ای از آینه متوجه یه ماشین عقبی شدم که باسرعت خیلی بالایی داشت میامد از خلاف مسیر هم داشت سبقت میگرفت من خواستم بکشم که رد شه من اون فلکه هم روشنایی نداشت که لاستیک ماشین من به زائیده جدول انتهای نرسیده به فلکه خوردوبلاخره چیزی متوجه نشدیم ماشین حدود150متر اون طرفتر بخودم امدم دیدم اربک ها باز شده و جلو ماشین داغون شده حال مقصر کیست من از کی شکایت کنم ؟

متشکرم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعیین مقصر و میزان تقصیر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد و شخص مقصر میتواند به کروکی و نظریه کارشناسی اعتراض نماید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نماید

و اگر در جاده ، وسیله روشنایی به صورت کافی وجود نداشته باشد اداره راه هم مقصر محسوب میشود و شما میتوانید از اداره راه شکایت نمایید تا توسط کارشناس ، میزان تقصیر اداره راه مشخص گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست کارشناسی کنید تا میزان تقصیر مشخص شود و بر اساس آن اقدام به پیگیری و شکایت کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام تشخیص مقصر با افسر راهنمایی و رانندگی ایشون هر کسی رو مقصر دونست باید از اون شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با اثر تصادفات است اگر اعتراض به کروکی دارید میتوانید اعتراض کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص مقصر با کارشناس پلیس راهور است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست کارشناسی نمایید تا موضوع کارشناسی شود و سپس دادخواست مناسب علیه فرد مذبور و همچنین اداره راه تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی کارشناس تصادفات دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر پلیس کروکی ترسیم نکرده از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواستی با عنوان تقاضای ترسیم کروکی مطرح کنید و الا به کروکی اعتراض کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مقصر که افسر تشخیص می دهد ولی چون برخوردی نبوده است شما مقصر هستید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نظر خودتون مقصر هستید با این حال مقصر توسط کارشناس راهنمایی رانندگی و کروکی مشخص می گردد که می توانید به آن هم اعتراض و تقاضای هیئت سه نفره کارشناسی نمایید اگر روشنایی به میزان کافی نبوده است به نظر می توانید از اداره راه نیز شکایت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بررسی و اظهار نظر بر عهده کارشناس تصادفات است

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

مقصرومیزان ان توسط کارشناس تعیین می شود ولی براساس اظهاراتتون شما مقصرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در خصوص موضوع مطرح شده در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل مبنی بر تعیین مقصر و میزان خسارت وارده را بخواهید.
اگر در جاده روشنایی نداشته ، به کارشناس اعلام کنید زیرا اداره راه و شهرسازی هم درصدی مقصر هستند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تعیین مقصر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد

و اگر در جاده ، وسیله روشنایی به صورت کافی وجود نداشته باشد اداره راه هم مقصر محسوب می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما چه قراردادی و با چه موضوعی تنظیم نموده اید اما در کل می توانید با مدارک شهادت شهود از خود دفاع نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

متاسفانه امکان موفقیت برای شکایت در این مورد برای شما وجود ندارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

تشخیص مقصر با افسر راهنمایی ورانندگی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست کارشناسی کنید تا میزان تقصیر مشخص شود و بر اساس آن اقدام به پیگیری و شکایت کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متاسفانه نمی توانید مقصر پیدا کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متاسفانه امکان شکایت وجود ندارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بستکی به نطر کارشناس و شرایط موصوع دارد
مشهد هستید. درخدمتم

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود تقاضای تامین دلیل دهید تا کارشناس مقصر را تعیین نماید