مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه قدرالسهم آپارتمان

با سلام و درود به وکلای محترم ، یک آپارتمان در یک ساختمان 8 واحدی دارم که کلنگی شده و به اتفاق سایر مالکین قصد فروش زمین آنرا داریم ، سئوال بنده نحوه محاسبه مساحت انباری ها در قدرالسهم است توضیح اینکه انباری ها مساوی نیستند و تفاوت متراژ زیاد است . با تشکر از راهنمایی تان.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متراژ پارکینگ و انباری برای واحدهایی که پارکینگ دارند در قدرالسهم زمین به میزان سهم آنها محاسبه میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متراژ پارکینگ و انباری باید به میزان قدر السهم محاسبه گردد که امری کارشناسی شده است و بهتر است که درخواست کارشناسی نمایید تا موضوع توسط اهل فن انجام پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر واحد به نسبت مساحت اختصاصی اعیان ، در عرصه ( زمین ملک ) سهم خواهد داشت

و اگر در سند رسمی مالکیت آپارتمان ، متراژ انباری و پارکینگ ذکر شده باشد این متراژ جز مساحت اختصاصی آپارتمان محسوب خواهد شد و تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی ، در عرصه سهم خواهند داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام مطابق قانون تملک آپارتمان ها محاسبه می شود یعنی هر مالک به میزان سهم اختصاصی خود در مشاعات سهیم است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بسته به اینکه در قسمت‌های اختصاصی که شامل پارکینگ و انباری نیز می‌شود چقدر سهم دارد به همان میزان در عرصه نیز سهم میبرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از کانون کارشناسان رسمی ک
مک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس متراژ آپارتمان قیمت گذاری میشود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر اساس اسناد و مدارک واحدها است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر مالک به نسبت سهم اختصاصی خود که شامل انباری و پارکینگ نیز می گردد در زمین سهیم می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کسی به نسبت متراز سابق انباری خود از انباریهای جدید می برد

یک وکیل

موضوع را با تراضی شرکا به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... با تکیه بر نسبت قسمت اختصاصی هر واحد به جمع کل مساحت قسمت های اختصاصی، می توان میزان سهام هر مالک را مشخص کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر در سند موجود نیست با توافق انجام می گیرد می توانید از کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قدرالسهم انباری بر اساس معیار درصدی از قیمت عرصه تعیین میشود وباید از طریق کارشناس ارزیاب ساختمان بررسی گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر در سند رسمی مالکیت آپارتمان متراژ انباری و پارکینگ ذکر شده باشد

این متراژ جز مساحت اختصاصی آپارتمان محسوب خواهد شد لذا

تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی ، در عرصه سهم خواهند داشت.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کل مساحت عرصه و اعیان به میزان قدر السهم تقسیم میگردد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

هر واحد به میزان متراژ مالکیت اختصاصی از مشاعات سهم می برد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تعیین قدرالسهم در صلاحیت کارشناس رسمی می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تقسيم نامه را مشاهده نماييد و در صورت عدم وجود صورتمجلس تفكيكي از كارشناس رسمي جهت تعيين و حدنگاري استفاده فرماييد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما با مراجعه به کانون کارشناسان درخواستی بنویسید یک کارشناس میاد محل و تمام محاسباتی که مد نظر شما هست رو انجام میده مکتوب اعلام میکنه

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود تقاضای تامین دلیل نمایید تا کارشناس مساحت را تعیین نماید