مشاوره حقوقی رایگان - شیشه

سلام خسته نباشید برادر من رو‌ موقعی که یه نفر فرار میکرده و موادشو انداخته زمین و برادر من هم چون مصرف کننده است فرار میکرده موادرو برداشتن و گفتن ماله تو هست گرفتن یازده گرم شیشه هست هنوز دادگاهی نشده چطوری میتوان بی گناهیشو ثابت کرد و چقدر براش زندان و جریمه میبرن لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

باید تابت کنید مواد ارتباطی به شما نداشته و علت فرارتون چی بوده،عدم سابقه و وووو

یک وکیل

باید وکیل بگیرید هرچند احتمال محکومیت ایشان به حبس بسیار زیاده حداقل 8 سال