مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس و فسخ نکاح

من بهار سال 1396 با پسری عقد کردم. در عقدنامه ذکر شده دوشیزه. چندروز بعد عقد رابطه داشتیم. من بکارتم رو از دست دادم و بارها رابطه داشتیم. ولی گواهی سلامت نخواست ازم اما در حال حاضر به مشکل خوردیم بعد دوسال و نیم.ح الا شوهرم دادخواست فسخ نکاح داده به دلیل تدلیس در نکاح و باکره نبودن هنگام عقد آیا میتونه بعد دوسال و نیم فسخ نکاح انجام بده؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دعوای فسخ نکاح بر خلاف اصل صحت نکاح بوده و صدور چنین احکامی منوط به اثبات دو شیزه نبودن است و فوریت دارد، بنابراین به احتمال زیاد حکم به نفع شما صادر می گردد. علی هذا بهتر است وکیل بگیرید.

یک وکیل

بستگی به دفاعیات شما دارد اگر همین حرفها را بزنید ادعای او رد میشود

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با گرفتن وکیل موضوع کاملا قابل حل است